fotoreportage

Foto’s: friet en gin-tonic bij Tante Nel in Rotterdam

Dranken

Kevin de Roos en Jill van Herwaarden zochten meer dan een jaar naar een geschikt pand om hun ondernemersambities waar te maken. Uiteindelijk werd het een hoekpand in de Rotterdamse Pannekoekstraat. Omdat ze de horecavergunning konden overnemen van de cocktailbar die er zat, kunnen gasten bij hun friet of snack een gin-tonic, wodka of whisky bestellen. Plaatsnemen aan de bar voor alleen een drankje, mag ook. Maandag 11 augustus opende Tante Nel snack en bar. ‘Een naam die die associeert met een echte Nederlandse snackbar’, aldus De Roos. ‘Tante Nel zou uit Rotterdam kunnen komen.’ Een fotoverslag.

Foto’s: friet en gin-tonic bij Tante Nel in Rotterdam


Binnenkort op de website van Snackkoerier een video-impressie van de nieuwe Rotterdamse hotspot.

Reageer op dit artikel