blog

Afscheid

Dranken

Het doet toch een beetje pijn, afscheid nemen. Want dat is wat ik doe, afscheid nemen van deze prachtige branche en van jullie lijfblad Snackkoerier, dat na zo’n dertien jaar ook mijn lijfblad is geworden.

Afscheid

De fastservicebranche is door de jaren heen onder mijn huid gekropen dat is bovenal aan jullie te danken. Jullie passie voor het vak heeft me keer op keer verbaasd, heeft me als het ware deze branche ingetrokken. Mijn zijn de meest prachtige verhalen verteld en soms ook de diepste zieleroerselen toevertrouwd. Vol trots hebben jullie me rondgeleid door jullie bedrijven en betrokken bij jullie prachtige, en soms minder mooie wereld. Daarvoor wil ik bij deze iedereen uit het diepst van mijn hart bedanken.

Van sommigen heb ik in de afgelopen tijd persoonlijk afscheid kunnen nemen, anderen heb ik per mail ingelicht. Tegen al die anderen die ik niet heb gesproken zeg ik bij deze: tot ziens! Want een vaarwel zal het niet zijn. Als ik voor mijn nieuwe baan bij het supermarktvakblad Distrifood (ja, ook ik ga naar de retail, net als die snackfabrikanten) onderweg ben en trek heb in een hapje, drankje of kopje koffie zal ik niet aarzelen bij jullie binnen te stappen. Ik wens iedereen het allerbeste, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Tot ziens!

Reageer op dit artikel