video

Video: Snackpoint Zöstere hoogste nieuwkomer Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100

Snackpoint Zöstere in het Limburgse Susteren is de hoogste nieuwe binnenkomer in de nieuwe Cafetaria Top 100 van Snackkoerier. Formulebaas Roger Gielen was zichtbaar emotioneel toen hij werd verrast met dit nieuws.

Video: Snackpoint Zöstere hoogste nieuwkomer Cafetaria Top 100

De redactie van Snackkoerier ging enkele dagen geleden naar Susteren om Roger Gielen te overvallen met goed nieuws. Zijn Snackpoint Zöstere is de hoogste nieuwe binnenkomer in de nieuwe cafetariaranglijst’.

‘Fantastisch. Dank je wel. Ooh, hier krijg ik kippenvel van’, aldus Gielen in een eerste reactie. ‘Ik raak zelden sprakeloos. Ik vind dit helemaal geweldig en wordt er heel emotioneel van. Dit is een verdienste van het hele team, met name onze bedrijfsleider Guido Zoons die heel hard getrokken heeft om binnen twee jaar dit bedrijf neer te zetten’.

Volgens Gielen is het belangrijk om deel te nemen aan de Cafetaria Top 100. ‘De Cafetaria Top 100 is het paradepaardje naar de buitenkant toe. Iemand moet vertellen dat we beter en milieubewuster zijn geworden. Iemand moet het vertellen en dat doet de Cafetaria Top 100’.

Niet aanmelden voor deelname aan de Cafetaria Top 100 betekent volgens Gielen dat je als cafetariahouder altijd verliest. ‘Ik heb in een politiekdebat ooit gehoord “wie niet kiest, verliest. Wie kiest, soms”. Ik roep dan ook iedereen op om je op te geven voor die wedstrijd. Laat nou eens een onbekend iemand in een mystery visit naar jouw zaak kijken. Misschien zie je een aantal dingen niet meer’.

Video

Reageer op dit artikel