nieuws

Zilver voelt als goud voor Eetsalon Menzing

Cafetaria Top 100 540

Een tweede plek telt niet in de topsport. Maar voor Dennis en Toyna Menzing van Eetsalon Menzing Haaksbergen en hun team voelt het zilver van de Cafetaria Top100 2018 als goud.

Zilver voelt als goud voor Eetsalon Menzing

‘Natuurlijk hoop je dat je nummer één wordt als je eenmaal op het podium staat’, erkent Toyna ruiterlijk. ‘Maar twee is toch prachtig?’ Dansend en hossend viert het team van complete team de tweede plek. Het is de hoogste notering voor het bedrijf, dat elk jaar trouw meedoet aan de Cafetaria Top100. In 2001 rook de eetsalon met een derde plek al eens aan de overwinning, vorig jaar werd het bedrijf vijftiende. Toyna Menzing: ‘Wij proberen elke keer weer stappen voorwaarts te zetten en wat met de opmerkingen van de jury te doen.’

Stappen gezet

Wat heet. 2018 was een jaar waarin Dennis en Toyna enorme stappen zetten. Het slopen van de muur tussen eetsalon en afwaskeuken leidde tot meer ruimte achter de balie. De nieuwe bakwand tot meer geoliede werkprocessen. Met name de nieuwe bakwand heeft volgens Toyna punten gescoord bij de jury. Maar op de lauweren rusten is er voor haar en Dennis niet bij. Nu het goud in zicht is, heeft het ondernemersduo al weer stoute plannen voor komend jaar. ‘Het interieur is aan de beurt geweest, we willen aan de slag met het terras,’ verklapt ze.


Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2018>

Reageer op dit artikel