nieuws

Video: Bauke van der Meer over winst Restaria ’t Luifeltje

Cafetaria Top 100 1125

Bauke van der Meer wint met zijn Restaria ’t Luifeltje in Bergum de Cafetaria Top 100 van 2018. Net na de bekendmaking van de ranglijst en de muzikale ode van De Dikdakkers voor het gehele team, halen we Van der Meer voor de camera van Snackkoerier voor een interview. Waarom is ’t Luifeltje het beste? 

Video: Bauke van der Meer over winst Restaria ’t Luifeltje
Een blije Bauke van der Meer

‘Altijd vriendelijk blijven, naar je gasten toe en naar je medewerkers. En keihard werken. Elke dag weer’, is het antwoord van de Friese ondernemer Bauke van der Meer als we hem vragen naar de reden voor de winst van de Cafetaria top 100 van 2018.

Hij zit al 33 jaar in het vak en is de trotse eigenaar van Restaria ’t Luifeltje in Bergum.  ‘Wat je aan mensen geeft, krijg je ook terug. Ik ben zelf elke dag aanwezig en ben heel open en transparant. Als iemand hier iets op zijn lever heeft hoef je niet te wachten op een functioneringsgesprek, dan vertellen we dat gewoon direct aan elkaar. Problemen op de werkvloer – die er overal  wel eens zijn  dus ook bij ons – maak ik direct bespreekbaar.’

Daarnaast zegt Van der Meer elke dag weer voor het beste te gaan. We werken met het team van 15 mensen heel hard als het druk is, is het wat rustiger dan is er meer tijd voor gezelligheid.’  Van der Meer gaat zich nog meer inzetten om aan de top te blijven. Tevreden is hij namelijk nooit. ‘Morgen gaan we er gewoon weer tegenaan.’

 

 

De Dikdakkers en het team van Restaria ’t Luifeltje


Ranglijst Cafetaria Top 100 2018


 

Foto's

Reageer op dit artikel