nieuws

Ontknoping van de Cafetaria Top 100 live te volgen

Cafetaria Top 100 3828

De bekendmaking van de Cafetaria Top 100 vindt vanavond plaats tijdens de finaleshow in Hilversum. De ontknoping is live te volgen via het Facebook-kanaal van Snackkoerier. De uitzending begint rond 22.15 uur.

Ontknoping van de Cafetaria Top 100 live te volgen
De ontlading bij het team van Eetwinkel Polly in Bemmel, winnaar van de Cafetaria Top 100 2017. Foto: Koos Groenewold.

De spanning stijgt bij zowel de deelnemers als de organisatie nu de apotheose van de Cafetaria Top 100 steeds dichterbij komt. Niemand van de aanwezigen vandaag  weet namelijk vooraf of ze wel of niet de top 100 hebben gehaald.

Er worden gedurende de show verschillende prijzen uitgereikt. Dat begint meteen met een nieuwe prijs, die voor het mooiste interieur. Ook wordt de Ster van het Jaar bekendgemaakt en weten we wie de Publieksprijs heeft gewonnen.

Provinciewinnaars

Er wordt, anders dan voorgaande jaren, niet afgeteld van 100 naar 1. In plaats daarvan komen alle provincies afzonderlijk voorbij, waarbij de winnaars op het podium komen om hun award in ontvangst te nemen. Ze weten op dat moment nog niet wat hun uiteindelijke ranking in de lijst is.

Ontknoping via Facebook Live

Als laatste wordt er wel afgeteld van 20 naar 1, en dat is te volgen via Twitter en de website van Snackkoerier. De bekendmaking van de top-3 is live te volgen via de Facebook-pagina van Snackkoerier. De bekendmaking van de top-3 zal rond 22.15 uur beginnen.

Na afloop van de show wordt de speciale editie van Snackkoerier uitgedeeld waar alle aanwezigen hun positie in op kunnen zoeken. Dan worden ook de volledige ranglijst en samenvattingen van de juryrapporten op Snackkoerier.nl gepubliceerd.

Ontknoping Cafetaria Top 100 spannender dan ooit

Ontknoping Cafetaria Top 100 spannender dan ooit

Aan het eind van de avond verstuurt de redactie een e-mailnieuwsbrief met alles over de uitreiking van de Cafetaria Top 100 2018. De volgende dag verschijnt een tweede nieuwsbrief, met reacties van winnaars en een terugblik op de feestelijke avond.

De uitreiking

De presentatie van de award show is in handen van de cabaretiers van MiER. Er zijn optredens van Samantha Steenwijk, De Dikdakkers en DJ ROB. De uitreiking vindt plaats in Studio 21 in Hilversum waar gasten vanaf 19.00 uur worden ontvangen met een hapje en een drankje. Partners van de top 100 zijn ook aanwezig met eigen stands. De show begint rond 20.30 uur.

Reageer op dit artikel