nieuws

MiER en De Dikdakkers maken show Cafetaria Top 100 compleet

Cafetaria Top 100 299

De cabaretiers van MiER en feestduo De Dikdakkers zijn toegevoegd aan de line-up van de awardshow van de Cafetaria Top 100. Ook DJ Rob maakt zijn opwachting. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het event op 29 oktober.

MiER en De Dikdakkers maken show Cafetaria Top 100 compleet
Cabaretduo MiER: Erik Kuperus (links) en Michel Verheijden.

Het cabaretduo MiER zal de presentatie van Cafetaria Top 100 mede verzorgen. MiER is gespecialiseerd in improvisatiecabaret en daardoor een graag geziene gast op dergelijke events. Ze verzorgen een interactieve act met humor en muziek, waarbij de aanwezigen in de zaal ook een rol zullen spelen.

De Dikdakkers

Vlak na de bekendmaking van de winnaar van de Cafetaria Top 100 zullen Anton en Hans van De Dikdakkers het podium betreden. Het feestduo is onder meer bekend van nummers als Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied. Na De Dikdakkers zal DJ Rob de avond afsluiten.

Eerder werd zangeres Samantha Steenwijk al toegevoegd aan de line-up.

Kijk hier voor meer informatie en kaartverkoop

 

Finale Cafetaria Top 100

De kaartverkoop voor de finaleshow van de Cafetaria Top 100 is in volle gang. Het belooft een extra spannende avond te worden. Alle bedrijven die zijn doorgedrongen tot de tweede ronde worden namelijk uitgenodigd voor het event in Studio 21 in Hilversum. Aanwezigen weten dus niet of ze daadwerkelijk zijn doorgedrongen tot de Top 100. Dit jaar is er geen countdown van 100 naar 1, maar een avond met diverse prijsuitreikingen, muziek en entertainment.

Cafetaria Top 100 strikt Samantha Steenwijk voor finaleshow

Cafetaria Top 100 strikt Samantha Steenwijk voor finaleshow

Prijzenfeest

Op het podium is aandacht voor de twaalf Provinciewinnaars, de winnaar van de Publieksprijs, de Ster van het Jaar, de cafetaria met het mooiste interieur en de top van de lijst. De Top 100 wordt gepubliceerd in de tiende editie van Snackkoerier. Deze Snackkoerier wordt aan het einde van de show uitgereikt zodat iedereen zijn positie kan opzoeken. Alle deelnemers krijgen de rapporten van de mystery guest en de vakjury naderhand toegezonden.

De finale in Studio 21 in Hilversum is een feest voor de branche en een mooie gelegenheid om te netwerken en de gezelligheid van collega’s op te zoeken. Ook alle partners van de Top 100 zijn aanwezig met leuke acties.

Koop hier kaarten voor de finaleshow van de Cafetaria Top 100 2018

Reageer op dit artikel