nieuws

Cafetaria Top 100 strikt Samantha Steenwijk voor finaleshow

Cafetaria Top 100 416

De eerste artiest die optreedt tijdens de finaleshow van de Cafetaria Top 100 is bekend. Zangeres Samantha Steenwijk zal haar opwachting maken op het podium in Hilversum.

Cafetaria Top 100 strikt Samantha Steenwijk voor finaleshow

Samantha Steenwijk werd in 2013 bekend bij het grote publiek toen ze de finale behaalde van het SBS6-programma Bloed Zweet & Tranen. Vlak daarna ontving ze een BUMA NL-nominatie voor beste talent en beste zangeres. Ook in 2014 wordt ze genomineerd voor de BUMA NL-prijs voor beste zangeres. In 2016 en 2018 wist ze de titel ‘Populairste zangeres’ van de Koos Alberts Award te winnen.

The Voice of Holland

Samantha Steenwijk produceerde hits als Hou toch van mij, Lieveling, wat hou ik van jou en Proost op het leven. Ze zong in 2017 in de Johan Cruijff Arena twee keer met de Toppers en werd ze tweede bij The Voice of Holland. In 2018 stond ze in de Ziggo Dome bij Holland Zingt Hazes.

Kijk hier voor meer informatie en kaartverkoop

Finale Cafetaria Top 100

De kaartverkoop voor de finaleshow van de Cafetaria Top 100 is in volle gang. Het belooft een extra spannende avond te worden. Alle bedrijven die zijn doorgedrongen tot de tweede ronde worden namelijk uitgenodigd voor het event in Studio 21 in Hilversum. Aanwezigen weten dus niet of ze daadwerkelijk zijn doorgedrongen tot de Top 100. Dit jaar is er geen countdown van 100 naar 1, maar een avond met diverse prijsuitreikingen, muziek en entertainment.

Prijzenfeest

Op het podium is aandacht voor de twaalf Provinciewinnaars, de winnaar van de Publieksprijs, de Ster van het Jaar, de cafetaria met het mooiste interieur en de top van de lijst. De Top 100 wordt gepubliceerd in de tiende editie van Snackkoerier. Deze Snackkoerier wordt aan het einde van de show uitgereikt zodat iedereen zijn positie kan opzoeken. Alle deelnemers krijgen de rapporten van de mystery guest en de vakjury naderhand toegezonden.

De finale in Studio 21 in Hilversum is een feest voor de branche en een mooie gelegenheid om te netwerken en de gezelligheid van collega’s op te zoeken. Ook alle partners van de Top 100 zijn aanwezig met leuke acties.

Koop hier kaarten voor de finaleshow van de Cafetaria Top 100 2018

Reageer op dit artikel