nieuws

Bente en Lestie van Snackpoint Puth sprakeloos na behalen derde plek

Cafetaria Top 100 446

Slechts één woord heeft Roger Gielen over voor de derde plek van Snackpoint Puth tijdens de Cafetaria Top100. ‘Fenomenaal.’ Slechts tien maanden draaien en dan al op het podium eindigen, inderdaad halen slechts weinig ondernemers dit kunststukje uit.

Bente en Lestie van Snackpoint Puth sprakeloos na behalen derde plek

Na de bekendmaking overheerst daarom vooral ongeloof bij Bente Vallinga (28) en Lestie Dams (20). De jonge dames runnen de pure cafetaria van Roger en Marlie Gielen vol passie, zijn altijd in voor een praatje, maar nu even niet. ‘Ik kan het nog steeds niet geloven’, stamelt Bente pal na de bekendmaking. Lestie spreekt van een unieke teamprestatie. ‘We zijn echt één van de kleinste cafetaria’s van Nederland, als je dan zo hoog eindigt is dat een compliment aan het hele team’, lacht ze breeduit. Klein, maar groots in daden dus.

Liefde voor het vak

Echte liefde voor het vak, doorspekt met gastvrijheid en vriendelijkheid hebben volgens haar de doorslag gegeven voor de jury. ‘De kwaliteit moet uitmuntend zijn, alles moet er netjes uitzien, maar het moet ook gezellig zijn. Voor ons en de gasten. Het is een serieus vak, maar een lolletje op zijn tijd moet kunnen. Gasten zien dat we met heel veel plezier keihard werken en dat betaalt zich uit.’ Aan de bedrijfsvoering zal de komende tijd niet veel veranderen. ‘We zijn nog niet zo lang bezig, kennelijk doen we het goed, dus we gaan op dezelfde voet verder’, besluit Lestie.


Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2018>

Reageer op dit artikel