nieuws

Ontknoping Cafetaria Top 100 spannender dan ooit

Cafetaria Top 100 953

De kaartverkoop voor de finale van de Snackkoerier Cafetaria Top 100 op 29 oktober is gestart. Het event is vernieuwd en het belooft daardoor een bloedstollende avond te worden.

Ontknoping Cafetaria Top 100 spannender dan ooit
Foto: Koos Groenewold

Alle tweehonderd bedrijven die zijn doorgedrongen tot de tweede ronde worden uitgenodigd voor de finale van de Cafetaria Top 100 op maandag 29 oktober in Studio 21 in Hilversum. Anders dan voorgaande jaren weten de aanwezigen vooraf dus niet of ze daadwerkelijk de Top 100 hebben gehaald. En dit jaar geen countdown van 100 naar 1, maar een avond met diverse prijsuitreikingen, muziek en entertainment.

Prijsuitreikingen

Op het podium is aandacht voor de twaalf Provinciewinnaars, de winnaar van de Publieksprijs, de Ster van het Jaar, de cafetaria met het mooiste interieur en natuurlijk de top van de lijst. De Top 100 wordt gepubliceerd in de tiende editie van Snackkoerier. Deze Snackkoerier wordt aan het einde van de show uitgereikt zodat iedereen zijn positie kan opzoeken. Alle deelnemers krijgen de rapporten van de mystery guest en de vakjury naderhand toegezonden.

De finale in Studio 21 in Hilversum is zoals altijd een feest voor de branche en een mooie gelegenheid om te netwerken en de gezelligheid van collega’s op te zoeken. Ook alle partners van de Top 100 zijn aanwezig met leuke acties.

Kijk hier voor meer informatie en kaartverkoop

Nieuwe opzet Cafetaria Top 100

De Cafetaria Top 100 heeft dit jaar een nieuwe opzet. Deelname was dit jaar gratis en 265 bedrijven hebben zich ingeschreven. De hoofdjury heeft daaruit, op basis van de ingezonden motivaties, een selectie gemaakt van 200 bedrijven die doorgingen naar de tweede ronde. Daarin kregen ze bezoek van een mystery guest en een vakjurylid.

Lees hier alles over het onderzoekstraject

Zowel het vakjurylid als de mystery guest zijn onaangekondigd langsgekomen en hebben een beoordeling gemaakt aan de hand van een vragenlijst. Op basis van deze scores wordt berekend wie uiteindelijk in de Top 100 terechtkomt en op welke plaats. De score van de vakjury telt voor 80 procent mee, die van de mystery guest voor 20 procent. De voorlopige top 5 krijgt begin oktober bezoek van de hoofdjury, waarna de definitieve ranking wordt bepaald.

Koop hier kaarten voor de finale van de Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100 2017

Foto: Koos Groenewold

Reageer op dit artikel