nieuws

Nieuwe koploper Publieksprijs Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100 3496

Er is een nieuwe lijstaanvoerder in de strijd om de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100. Daarnaast halen de koplopers ongekende aantallen stemmen binnen.

Nieuwe koploper Publieksprijs Cafetaria Top 100
Het team van Het Strandhuys in Bergen op Zoom was best blij met de Publieksprijs in 2017.

Pieperz Eerde en Robby’s Snacks zijn sinds de vorige tussenstand, drie weken geleden, van plek gewisseld in de strijd om de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100. De zaak in Raalte staat nu bovenaan, met maar liefst 4373 stemmen. Robby’s Snacks heeft daarbij een aardig gat geslagen met de rest van de top 10. Genoeg werk aan de winkel voor de zaken die erachter zitten. Er kan nog twee weken gestemd worden.

De hoogste nieuwe binnenkomer op de lijst is AnyTyme Ommen, met stip op plek 3. Foodmaster Ambachtsgaarde komt ook om de hoek kijken, op nummer 10.

Tweede tussenstand Cafetaria Top 100 Publieksprijs

# Naam Locatie Stemmen
1 Robby’s Snacks Raalte 4373
2 Pieperz Eerde 3595
3 AnyTyme Ommen Ommen 2409
4 Cafetaria Het Keizertje Rosmalen 1881
5 De Egel Eten en Drinken Losser 1811
6 Cafetaria HappyFood Hoevelaken 1014
7 Cafetaria Uit de Kunst Diepenheim 766
8 Foodmaster De Viersprong N. Amsterdam 694
9 De Fontein Assen 604
10 Foodmaster Ambachtsgaarde Den Haag 484

 

Het aantal mensen dat stemt op hun favoriete cafetaria, stijgt tot ongekende hoogte. In totaal hebben tot nu toe ruim 27,5 duizend mensen gestemd.

Promotiemateriaal

Deelnemers hebben per post het promotiepakket voor de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 ontvangen, bestaande uit posters en tafelkaarten. Daarop staat een QR-code waarmee gasten direct naar de website van de Cafetaria Top 100 worden geleid en kunnen stemmen. Het promotiemateriaal kan ook hier worden gedownload.

Deadline

Gasten kunnen tot 17 september via deze link stemmen op hun favoriete cafetaria. Per persoon mag niet meer dan één stem worden uitgebracht. Op 17 september 10:00 uur worden alle stemmen geteld en eventuele onrechtmatige of dubbele stemmen verwijderd.

Bekendmaking

De winnaar van de Publieksprijs wordt, samen met alle andere winnaars, bekendgemaakt tijdens het Cafetaria Top 100-event op 29 oktober in Studio 21 in Hilversum. Vanaf 18 september kunnen alle bedrijven in de tweede ronde (de top 200) zich voor dit event aanmelden.

Reageer op dit artikel