nieuws

Cafetaria Top 100 zoekt dé medewerker van het jaar

Cafetaria Top 100 361

De Cafetaria Top 100 is zoals ieder jaar op zoek naar de beste medewerker onder de deelnemers van de competitie. Wie een kanjer heeft lopen, kan hem of haar nomineren voor een award die wordt uitgereikt tijdens de finaleshow in Hilversum.

Cafetaria Top 100 zoekt dé medewerker van het jaar
Jerry Weber: Ster van het Jaar bij de Cafetaria Top 100 2017

De uitreiking van de Ster van het Jaar is altijd een hoogtepunt tijdens de finaleshow van de Cafetaria Top 100. Medewerkers weten namelijk niet dat ze überhaupt genomineerd zijn. De verrassing is dus altijd groot. Het is dé manier om waardering te tonen voor een teamlid tijdens een feestelijke avond.

Motivatie insturen

Iedereen die deelneemt aan de Top 100 kan zijn of haar ster opgeven door een goede motivatie mét een foto te sturen naar de organisatie van de Cafetaria Top 100, via cafetariatop100@vakmedianet.nl. Dat kan nog tot en met 28 september.

Andere opzet Cafetaria Top 100

Alle tweehonderd bedrijven die zijn doorgedrongen tot de tweede ronde worden uitgenodigd voor de finaleshow op maandag 29 oktober in Studio 21 in Hilversum. Anders dan voorgaande jaren weten de aanwezigen vooraf dus niet of ze daadwerkelijk de Top 100 hebben gehaald, maar iedereen kan een teamlid nomineren om in het zonnetje te zetten op deze avond.

Lees hier meer over de finale van de Cafetaria Top 100 en de inschrijving.

Reageer op dit artikel