nieuws

Publieksprijs Cafetaria Top 100 van start

Cafetaria Top 100 1200

De strijd om de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 2018 gaat deze week van start. Alle tweehonderd overgebleven kandidaten maken kans op deze award.

Publieksprijs Cafetaria Top 100 van start
Het Strandhuys ging er in 2017 vandoor met de Publieksprijs, na een onwaarschijnlijke eindsprint. Foto: Koos Groenewold

Deelnemers krijgen deze week per post het promotiepakket voor de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100, bestaande uit posters en tafelkaarten. Daarop staat een QR-code waarmee gasten direct naar de website van de Cafetaria Top 100 worden geleid en kunnen stemmen. Het promotiemateriaal kan ook hier worden gedownload.

Gasten kunnen tot 17 september via deze link stemmen op hun favoriete cafetaria. Per persoon mag niet meer dan één stem worden uitgebracht. Op 17 september 10:00 uur worden alle stemmen geteld en worden eventuele onrechtmatige of dubbele stemmen verwijderd.

Feestavond Cafetaria Top 100

De winnaar van de Publieksprijs wordt, samen met alle andere winnaars, bekendgemaakt tijdens het Cafetaria Top 100-event op 29 oktober. De locatie is inmiddels bekend: net als voorgaande jaren is Studio 21 het decor voor dé feestavond van de branche. De precieze invulling van de avond wordt wel anders dan voorgaande jaren. Later wordt daar meer over bekend.

Populair

De Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 is altijd populair. Dat bleek ook weer uit het aantal stemmen dat in 2017 werd uitgebracht. In totaal is er vorig jaar 12.300 keer gestemd. Het Strandhuys in Bergen op Zoom verzamelde 2205 stemmen en werd daarmee tot winnaar gekroond.

 

Reageer op dit artikel