nieuws

Aanmeldperiode Cafetaria Top 100 verlengd

Cafetaria Top 100 1244

Goed nieuws voor iedereen die te laat was met aanmelden voor de Cafetaria Top 100: de inschrijvingsperiode is verlengd tot 31 mei. Op deze manier kunnen bedrijven die de aanmeldingsprocedure nog niet hadden afgerond, dit alsnog doen.

Aanmeldperiode Cafetaria Top 100 verlengd

Wegens de vakantieperiode en drukke feestdagen hebben niet alle deelnemers het kunnen redden om naast de inschrijving ook hun motivatievragen te beantwoorden. Aan de hand van deze antwoorden bepaalt de hoofdjury van de Cafetaria Top 100 welke deelnemers doorgaan naar de tweede ronde en dus bezoek krijgen van zowel de vakjury als een mystery guest.

Wie zich telefonisch heeft ingeschreven, maar de motivatievragen nog niet heeft beantwoord, kan dat doen via deze link. Wie zich nog helemaal niet heeft aangemeld, kan dat ook nog doen, tot 31 mei. Begin juni zal de uitslag van de eerste ronde per mail met alle deelnemers worden gedeeld.

Waarom Mark van Gurp meedoet aan de Cafetaria Top 100

Waarom Mark van Gurp meedoet aan de Cafetaria Top 100

Nieuwe opzet Cafetaria Top 100

Het traject van de Cafetaria Top 100 is dit jaar anders dan voorgaande jaren. Zo is het gehele jurytraject voor deelnemers kosteloos, krijgen alle deelnemers na een voorselectie een vakjury- én een mysteryguestbezoek.

Wie zich inschrijft, moet op het inschrijfformulier aan de hand van een aantal vragen motiveren waarom het bedrijf meedoet aan de verkiezing. Op basis daarvan maakt de hoofdjury een selectie van de beste bedrijven die doorgaan naar de tweede ronde.

Vakjury en mystery guest

In de tweede ronde krijgen alle bedrijven een onaangekondigd vakjurybezoek en een mystery guest over de vloer. Op basis van deze scores (vakjury 80 procent en mystery guest 20 procent) wordt de top 100 berekend welke bekend worden gemaakt tijdens het event op maandag 29 oktober.

Alle deelnemers uit de tweede ronde zijn welkom op dat event en kunnen daar een kaartje voor kopen.

Nieuwe prijs

Naast winnaar van de Top 100 maken deelnemers ook kans om provinciewinnaar te worden. Ook de Publieksprijs en de award ‘Parel van het Jaar’ voor de beste medewerker worden weer uitgereikt. Nieuw dit jaar is de prijs voor het mooiste interieur.

Doe net als collega’s mee met de Cafetaria Top 100. Schrijf je nu gratis in via cafetariatop100.nl

Reageer op dit artikel