nieuws

Family Treffers hoogste nieuwe binnenkomer in Cafetaria Top 100 2017

Cafetaria Top 100 179

Family Treffers in Honselersdijk van Corjan en Monique Treffers is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Cafetaria Top 100 van 2017. De ondernemers schopten het tot plek 14.

Family Treffers hoogste nieuwe binnenkomer in Cafetaria Top 100 2017
(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto Fred Libochant

Eind vorig jaar is het bedrijf in Honselersdijk helemaal verbouwd tot een moderne en warme cafetaria met een echt wauw-gevoel. De jury van de Cafetaria Top 100 2017 is dan onder de indruk van dit prachtige bedrijf. De cafetaria gaat richting een brasserie, maar het pronkstuk in de zaak is toch echt de bakwand, die helemaal centraal staat.

De nieuwe zaak is het resultaat van vele uren brainstormen tussen Cor-Jan Treffers en FHC Formulebeheer. A3 Interieurbouw en partner F1stcool, die de nieuwe zaak hebben ontworpen en gebouwd in samenwerking met de ondernemer, waren daar vanaf het begin bij betrokken.

Treffers wil meer aanbieden dan het standaardmenu. ‘Bij Family Treffers kun je ook prima terecht voor een gezonde maaltijd of heerlijke kop koffie met appelpunt. We zijn niet alleen een cafetaria maar ook een brasserie waar je kunt lunchen of dineren. Daarnaast verzorgen we ook catering.’

Knus en gezellig

Opvallend zijn de verschillende zitgedeeltes. Het ene staat in verbinding met de buitenwereld, het andere is juist weer knus en gezellig. Een Chesterfield bank en een groene wand als room divider in een cafetaria? Corjan en Monique Treffers laten zien dat het kan.

Beleving

De stoelen en tafels hebben verschillende hoogtes en stijlen en de ledverlichting is op een speelse manier bevestigd aan houten balken. De koffie wordt in het zicht van de gast bereid, wat de beleving vergroot. Het menu is uitgebreid en de borden worden op een originele manier opgemaakt.

Al die inspanning werpt zijn vruchten dus af. De veertiende plaats in de Cafetaria Top 100 2017 is één van de mooie resultaten die Corjan, Monique en hun team hebben geboekt.

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel