nieuws

Het IJshuisje wordt Eetwinkel Het Cabrys

Cafetaria Top 100 100

Met de verbouwing van Winkelcentrum Makado zagen Pascal van Vossen en Marita van Dooren een nieuwe kans voor het IJshuisje in Beek. Niet alleen gaan ze verhuizen naar het nieuwe gedeelte van het winkelcentrum, ook is er gekozen voor een samenwerking met ‘Eetwinkel’. 

Het IJshuisje wordt Eetwinkel Het Cabrys

‘Door de samenwerking met Eetwinkel kunnen wij onze klanten nog beter bedienen met een breder en smaakvol assortiment’, aldus de enthousiaste ondernemers. Het Cabrys zal zich nog meer inzetten op vers en gastvrijheid. Binnen de formule blijven de ondernemers zelf hun koers bepalen, maar krijgen daarnaast professionele ondersteuning, onder andere op het gebied van presentatie en social media.

Eetwinkel look & feel

Eetwinkel Het CabysDe nieuwe zaak krijgt een moderne en warme uitstraling en een herkenbare Eetwinkel ‘look & feel’. ‘Onze basis is: kwaliteit voor een eerlijke prijs in een zaak waar onze gasten  zich welkom en thuis voelen’, aldus Pascal. Iets dat op de nieuwe locatie nog meer waarde krijgt met een prachtig ruim zitgedeelte. Marita vult aan: ‘Naast de ‘huiskamer van winkelcentrum Makado’, verzorgen we ook belegde broodjes voor bedrijven in de buurt.’

Geen kwantiteit maar kwaliteit

René van den Heuvel is, als concept-manager, landelijk verantwoordelijk voor Eetwinkel. Het formule-concept is speciaal ontwikkeld voor de horeca. Een belangrijke rol spelen verantwoorde voeding, lokale marketing en social media. René: ‘We zoeken bij Eetwinkel ondernemers met passie en een eigen visie. Ondernemers die elkaar kunnen inspireren en bereid zijn om samen te werken en van elkaar te leren. Geen kwantiteit, maar kwaliteit is ons motto. Ik ben dan ook erg trots dat Pascal en Marita de keuze hebben gemaakt zich aan te sluiten bij onze club.’

Internationaal inkopen

Eetwinkel Het CabysEetwinkel Het Cabrys wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met een relatief nieuwe horecagroothandel in Nederland: Chefs Culinair. Deze internationaal opererende totaalleverancier van food, non-food en versproducten is gevestigd in Nijmegen. Het bedrijf is marktleider in Duitsland en heeft ook vestigingen in Denemarken, Zweden, Oostenrijk en Polen. Vanuit het Duitse moederbedrijf biedt Chefs Culinair Nederlandse ondernemers de mogelijkheid om internationaal in te kopen, wat onderscheid en inkoopvoordeel kan opleveren.

Leestip: Eetwinkel goed vertegenwoordigd in de Cafetaria Top 100


top100

Schrijf je hier in voor de Cafetaria Top 100

Reageer op dit artikel