nieuws

Deadline inschrijven Cafetaria Top 100 verschoven

Cafetaria Top 100 29

De inschrijving voor de Cafetaria Top 100 is in volle gang. Bedrijven die mee willen doen aan de Cafetaria Top 100 kunnen zich nog steeds aanmelden. Om iedereen de gelegenheid te geven om mee te doen is de deadline verlengd naar 15 mei.

Deadline inschrijven Cafetaria Top 100 verschoven

De wedstrijd levert veel op, ook als je niet wint. De Snackkoerier Cafetaria Top 100 is een ranking die middels mystery visits en een onafhankelijke jury tot stand komt. Deelnemende bedrijven worden beoordeeld op het gebied van gastvrijheid, ondernemerschap, productpresentatie, interieur en exterieur, marketing en hygiëne.

Mysterie visits Cafetaria Top 100 tot en met juni

De mystery visit is een onaangekondigd en anoniem bezoek en vindt plaats in april tot en met juni. De cafetaria wordt daarbij beoordeeld met het oog van de consument (onder meer begroeting, het uitserveren en kwaliteit van de bestelling en uitstraling van de medewerkers). De 125 best scorende bedrijven gaan door naar de tweede ronde. Alle deelnemers krijgen na de mystery visits te horen of ze wel of niet door zijn.

Bezoek van de vakjury

In de tweede ronde krijgen de overgebleven 125 bedrijven opnieuw een bezoek, dit keer van een vakjury. Ook dit bezoek is onaangekondigd en vindt plaats tussen juli en september. Op basis van de behaalde resultaten uit de tweede ronde wordt de top-100 samengesteld. Alle 125 deelnemers krijgen na het bezoek te horen of ze wel of niet de top-100 hebben gehaald. Bedrijven die tot de top-100 behoren, krijgen vervolgens een uitnodiging om met het hele team naar het event in Hilversum te komen. In september bezoekt de hoofdjury de voorlopige top-5, waarna de definitieve ranking wordt bepaald.

In juli start tevens de campagne voor de Publieksprijs. Bedrijven in de top-125 ontvangen hiervoor een pakket met promotiemateriaal om de campagne te promoten onder de gasten.

Feestelijke avond

De Cafetaria Top 100 wordt bekendgemaakt in Studio 21 in Hilversum, op maandag 30 oktober. Tijdens deze feestelijke avond worden ook de Publieksprijs en Provinciewinnaars bekendgemaakt. Ook wordt aan de medewerker van het jaar de Ster uitgereikt. Ondernemers kunnen een medewerker hiervoor nomineren door een motivatie te schrijven. Alle bedrijven in de Cafetaria Top 100 ontvangen een dag na het event de rapportages van de mystery visits en de jurybezoeken.


top100

Schrijf je hier in voor de Cafetaria Top 100

Reageer op dit artikel