nieuws

Cafetaria Top 100: inschrijven kan nog!

Cafetaria Top 100 29

De inschrijving voor de Cafetaria Top 100 is in volle gang. Bedrijven die mee willen doen, kunnen zich nog steeds aanmelden. 

Cafetaria Top 100: inschrijven kan nog!
Zo reageerde het team van Eethuys de Lind uit Oisterwijk op de winst.

De Snackkoerier Cafetaria Top 100 is een ranking die jaarlijks door mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Deelnemende bedrijven worden beoordeeld op het gebied van gastvrijheid, vakman- en ondernemerschap, productpresentatie en -kwaliteit, interieur en exterieur, marketing en communicatie, hygiëne, bedrijfsvoering en algemene indruk. De mystery visit is een onaangekondigd en anoniem bezoek en vindt plaats in april tot en met juni. Het bedrijf wordt daarbij beoordeeld door het oog van de gast (onder meer begroeting, opnemen, uitserveren en kwaliteit van de bestelling en uitstraling van de medewerkers). De 125 best scorende bedrijven gaan door naar de tweede ronde. Alle deelnemers krijgen na de mystery visits te horen of ze wel of niet door zijn.

Kijktip: de gelukkige winnaar van de Cafetaria Top 100 2016/2017

In de tweede ronde krijgen de overgebleven 125 bedrijven opnieuw een bezoek, dit keer van een vakjury. Ook dit bezoek is onaangekondigd en vindt plaats tussen juli en september. Op basis van de behaalde resultaten uit de tweede ronde wordt de top-100 samengesteld. Alle 125 deelnemers krijgen na het bezoek te horen of ze wel of niet de top-100 hebben gehaald. Bedrijven die tot de top-100 behoren, krijgen vervolgens een uitnodiging om met het hele team naar het event in Hilversum te komen. In september bezoekt de hoofdjury de voorlopige top-5, waarna de definitieve ranking wordt bepaald. In juli start tevens de campagne voor de Publieksprijs. Bedrijven in de top-125 ontvangen hiervoor een pakket met promotiemateriaal om de campagne te promoten onder de gasten.

Foto’s: sfeerverslag uitreiking en event in Studio 21

De Cafetaria Top 100 wordt bekendgemaakt in Studio 21 in Hilversum, op maandag 30 oktober. Tijdens deze feestelijke avond, vol entertainment, wordt ook duidelijk wie de Publieksprijs heeft gewonnen en wie de Provinciewinnaars zijn. Ook wordt weer de medewerker van het jaar, de Ster, bekendgemaakt. Ondernemers kunnen een medewerker hiervoor nomineren door een motivatie te schrijven. Alle bedrijven in de Cafetaria Top 100 ontvangen een dag na het event de rapportages van de mystery visits en de jurybezoeken. Inschrijven kan nog!

top100

Schrijf je hier in voor de Cafetaria Top 100

 

 

Reageer op dit artikel