nieuws

Uitreiking Cafetaria Top 100 eind oktober

Cafetaria Top 100 2

Deelnemers aan de Cafetaria Top 100 2017 moeten iets langer op de uitslag wachten dan eerder gepland. Het event in Hilversum, waar de complete lijst bekend wordt gemaakt tijdens een feestelijke avond, is met twee weken verschoven.

Uitreiking Cafetaria Top 100 eind oktober
Zo reageerde het team van Eethuys de Lind uit Oisterwijk op de winst.

De bekendmaking van de Cafetaria Top 100 2017 vindt plaats op maandag 30 oktober. De locatie is niet veranderd: Studio 21 in Hilversum.

Ook meedoen met de Cafetaria Top 100?

Inschrijven voor de Cafetaria Top 100 kan via cafetariatop100.nl. De ranglijst wordt samengesteld aan de hand van een mystery visit en een bezoek van de vakjury. Deelnemende bedrijven worden beoordeeld op het gebied van gastvrijheid, hygiëne, interieur en exterieur, marketing en communicatie, productpresentatie en -kwaliteit en algemene indruk. Vorig jaar werd Eethuys de Lind in Oisterwijk uitgeroepen tot winnaar.

Reageer op dit artikel