nieuws

Inschrijving Cafetaria Top 100 geopend

Cafetaria Top 100 3

Vakbeurs Horecava, die begin januari plaatsvond, vormde gelijk een mooie gelegenheid om de inschrijving van de Snackkoerier Cafetaria Top 100 2017 officieel te openen. De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld.

Inschrijving Cafetaria Top 100 geopend
Winnen kan op verschillende manieren. Edwin Voets van Restaria Boswinkel in Enschede hield vorig jaar trots de beker voor Provinciewinnaar omhoog.

De Snackkoerier Cafetaria Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Deelnemende bedrijven worden beoordeeld op het
gebied van gastvrijheid, vakman- en ondernemerschap, productpresentatie en -kwaliteit, interieur en exterieur, marketing en communicatie, hygiëne, bedrijfsvoering en de algemene indruk.

De mystery visit is een onaangekondigd en anoniem bezoek en vindt plaats in april tot en met juni. De cafetaria wordt daarbij beoordeeld door het oog van de consument (onder meer begroeting, opnemen, uitserveren en de kwaliteit van de bestelling en uitstraling van de medewerkers). De 125 best scorende bedrijven gaan door naar de tweede ronde. Alle deelnemers krijgen na de mystery visits te horen of ze wel of niet door zijn.

Bekijk hier de ranglijst Cafetaria Top 100 2016-2017

Vakjury

In de tweede ronde krijgen de overgebleven 125 bedrijven opnieuw een bezoek, dit keer van een vakjury. Ook dit bezoek is onaangekondigd en vindt plaats tussen juli en september. Op basis van de behaalde resultaten uit de tweede ronde wordt de Top 100 samengesteld. Alle 125 deelnemers krijgen na het bezoek te horen of ze wel of niet de Top 100 hebben gehaald. Bedrijven die tot de Top 100 behoren, krijgen dan een uitnodiging om met het gehele team naar het event in Hilversum te komen.

In september bezoekt de hoofdjury de voorlopige top-5, waarna de definitieve ranking wordt bepaald. In juli start tevens de campagne voor de Publieksprijs. Bedrijven in de top-125 ontvangen hiervoor een pakket met promotiemateriaal om de campagne te promoten onder de gasten.

Dit levert deelname aan de Cafetaria Top 100 op: aandacht bij 3FM, NOS, radio 1 en lokale kranten!

5 toppers over de dagen na de Cafetaria Top 100

Feestelijke avond

De gehele Cafetaria Top 100 wordt bekendgemaakt in Studio 21 in Hilversum, op maandag 16 oktober. Tijdens deze feestelijke avond, vol entertainment, wordt ook duidelijk wie de Publieksprijs heeft gewonnen en wie de Provinciewinnaars zijn. Ook wordt weer de medewerker van het jaar, de Ster, bekendgemaakt. Ondernemers kunnen een medewerker hiervoor nomineren door een motivatie te schrijven.  Alle bedrijven in de Cafetaria Top 100 ontvangen een dag na het event de rapportages van de mystery visits en de jurybezoeken.

Bekijk hier een video met de winnaars van vorig jaar

Bekijk hier een sfeerbeelden van de feestelijke uitreiking in 2016

 

Voor alle informatie en inschrijving: Cafetariatop100.nl.

 

Reageer op dit artikel