nieuws

Cafetaria Langeler klaar voor de competitie van het jaar

Cafetaria Top 100 4

Wie wordt de beste cafetaria van Nederland in 2017? De inschrijving voor de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier is geopend. De komende tijd blikken we regelmatig vooruit naar deze prestigieuze competitie. Dit keer aandacht voor een nieuwe deelnemer aan het populaire event.

Cafetaria Langeler klaar voor de competitie van het jaar
Hans en José Langeler doen voor het eerst mee aan de Cafetaria Top 100. Foto: Joris Telders

‘We zijn er klaar voor, het moet er eindelijk een keer van komen.’ Na lang aarzelen is de kogel door de kerk. Hans en José Langeler van Eet & IJssalon Langeler in Hengelo (Gld.) hebben zich vol overtuiging ingeschreven voor de Cafetaria Top 100. De ondernemers achten de tijd rijp voor een extern oordeel. ‘Iedereen heeft er zin in, het zorgt nu al voor een positieve impuls.’

Uitdaging

‘We hebben het al vaker over de Top 100 gehad’, vertelt Hans Langeler. ‘Door valse bescheidenheid kwam het er nog niet van. Daarnaast srpeekt het wedstrijdelenement mij wat minder aan.’ Zijn vrouw José was al langer voorstander van deelname. ‘Het is de uitdaging die me aanspreekt. En je krijgt een spiegel voorgehouden. Waar staan we, wat zijn aandachtspunten en op welke manier kunnen we een nog hoger niveau bereiken?’

Het bedrijf is volgens haar helemaal klaar voor de Cafetaria Top 100 2017. ‘Het team reageerde heel enthousiast. Het betekent dat je iedere dag scherp moet zijn, maar dat mag geen probleem vormen.’

Ook meedoen met de Cafetaria Top 100?

Inschrijven voor de Cafetaria Top 100 kan via cafetariatop100.nl. De ranglijst wordt samengesteld aan de hand van een mystery visit en een bezoek van de vakjury. Deelnemende bedrijven worden beoordeeld op het gebied van gastvrijheid, hygiëne, interieur en exterieur, marketing en communicatie, productpresentatie en -kwaliteit en algemene indruk. Op maandag 30 oktober 2017 is de feestelijke uitreiking van de prijzen in Studio 21 in Hilversum. Vorig jaar werd Eethuys de Lind in Oisterwijk uitgeroepen tot winnaar.

Reageer op dit artikel