nieuws

Cafetaria Top 100 onder de loep

Cafetaria Top 100 5

De Cafetaria Top 100 2016 is nog maar net achter de rug, maar de organisatie achter het jaarlijkse evenement blikt nu al vooruit op de volgende editie. Tijdens een evaluatie met de vakjury is deze week een eerste aanzet gegeven tot verbeteringen voor 2017.

Cafetaria Top 100 onder de loep

De cafetariabranche verandert continu, en ook de Cafetaria Top 100 moet daarin mee. Daarom kijkt de organisatie op dit moment kritisch naar de verschillende facetten van de jaarlijkse competitie, zoals de communicatie, het jurytraject, de criteria en de manier waarop de punten worden toegekend. Dat gebeurt samen met de vakjury, bestaande uit bevlogen en betrokken professionals uit de branche.

Kwaliteitsverbetering

Wat de aanpassingen precies inhouden, wordt begin volgend jaar duidelijk. Zowel in vakblad Snackkoerier als via Facebook zal daar uitgebreid over bericht worden. Het uiteindelijke doel is om volgend jaar een wedstrijd te organiseren die nog beter aansluit bij de branche en aanzet tot kwaliteitsverbetering.

Volgend jaar vindt alweer de veertiende editie plaats van deze vakwedstrijd. Op veler verzoek is de voorinschrijving van de Cafetaria Top 100 2017 nu al geopend. Kijk voor meer informatie op Cafetariatop100.nl.

Cafetaria Top 100

De Snackkoerier Cafetaria Top 100 is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Bedrijven worden door de jury beoordeeld op het gebied van gastvrijheid, hygiëne, het interieur en exterieur, marketing en communicatie, productpresentatie- en kwaliteit en algemene indruk. De winnaar en de complete lijst worden in oktober bekendgemaakt, tijdens een feestelijk evenement.

Bekijk hier de volledige ranking van de Cafetaria Top 100 2016.

Reageer op dit artikel