nieuws

Verhage Zwijndrecht – Walburg op 2e plaats Cafetaria Top 100 2016-2017

Cafetaria Top 100 5

Verhage Zwijndrecht – Walburg in Zwijndrecht is dit jaar de nummer 2 van de Cafetaria Top 100. Het is de bekroning voor het feit dat het ondernemerskoppel Richard en Mariëlle Groeneweg het voor elkaar heeft gekregen om weer een mooie zaak neer te zetten.

Verhage Zwijndrecht – Walburg op 2e plaats Cafetaria Top 100 2016-2017

Het is geen geheim dat Richard en Mariëlle al langere tijd aan de top staan in de cafetariabranche. Met hun andere Verhage-locatie in Zwijndrecht gingen ze er tien jaar geleden met de winst vandoor in de Cafetaria Top 100 en ze zijn ook al een paar keer eerder als tweede geëindigd.

Gastvrij gevoel

Vooral de gastvrije uitstraling van Verhage Walburg wordt door de jury geroemd. ‘Een gastvrij gevoel komt als eerste in je op als je deze zaak betreedt’, zo is in het rapport te lezen. Het interieur ‘nodigt uit tot het bestellen van iets extra’s’, en ‘om langer te blijven zitten’. Daarnaast zorgt de ijscorner bij de voordeur – met maar liefst acht kleurrijke dips gepresenteerd in grote schalen – voor een waar wauw-gevoel bij jong en oud.

Inspiratie voor de branche

Richard en Mariëlle laten zich in alles graag van hun vindingrijke kant zien en zijn daarmee een echte inspiratie voor de branche. Dat geldt niet alleen voor de aankleding van hun zaak, maar zeker ook voor het menu. Een mooi voorbeeld is de Fry Tea, een etagère met onder meer verse broodjes, friet, mini-frituurhapjes, sausjes en zoete lekkernijen.

Vastberadenheid

En het ondernemerschap van deze twee stopt niet bij de voordeur. Ook voor de leefbaarheid van het plein voor de zaak gaan ze met dezelfde vastberadenheid op hun doel af. ‘Nu eindelijk die lelijke papiercontainer wordt weggehaald, kunnen we er een mooi terras en een springkussen neerzetten’, vertelt Richard enthousiast.

De vakjury was vanzelfsprekend zeer onder de indruk. ‘Ga vooral door met jullie onderneming zoals je nu al doet.’

Bekijk hier het juryrapport van Verhage Zwijndrecht – Walburg…

Bekijk hier de complete ranglijst Cafetaria Top 100 2016-2017…

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels