nieuws

Van Geloven Imago Award voor Sterk Langs De Lijn

Cafetaria Top 100 39

Van Geloven heeft de Imago Award toegekend aan Sterk Lang De Lijn in Wierden. Volgens de Tilburgse snackfabrikant vertegenwoordigt dit bedrijf de toekomst van de branche.

Van Geloven Imago Award voor Sterk Langs De Lijn

Sterk Langs de Lijn is al meer dan 18 jaar gevestigd in het voormalige NS-station van Wierden. Van Geloven noemt het bedrijf vooruitstrevend en vernieuwend.

De trend van nu

‘Deze zaak laat zien hoe je van een cafetaria een 2.0-versie kunt maken’, licht de snackfabrikant toe. ‘Uitgegroeid van een cafetaria langs het spoor tot een fast casual dining. Helemaal in de trend van nu, waarbij de kern van deze zaak, de cafetaria, niet vergeten is!’

Fanatiek en gedreven

Van Geloven roemt de uitnodigende vitrine, het gebruik van verse en kwalitatieve producten en het uitgebreide aanbod glutenvrije producten. ‘Een fanatieke en gedreven ondernemer, die constant in beweging is. Een mooi voorbeeld van hoe je je kunt onderscheiden door de zaak net iets anders neer te zetten en te presenteren. Dit is zeker de toekomst!’

De andere genomineerden waren Cafetaria de Uitdaging in Voorthuizen en Snacksalon Het Middelpunt in Wezep.

Van Geloven reikt de Imago Award uit sinds 2010, met als doel om samen met afnemers het imago van de branche te verbeteren.

Bekijk hier de complete ranglijst Cafetaria Top 100 2016-2017…

Reageer op dit artikel