nieuws

Publieksprijs Cafetaria Top 100 2016-2017 voor Snack- en Broodjeshuis Jongman

Cafetaria Top 100 69

Snack- en Broodjeshuis Jongman in Assen heeft na een inhaalrace de koppositie gepakt en is uiteindelijk met de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 aan de haal gegaan. De afgelopen maanden is door bijna 8000 mensen via Facebook gestemd op hun favoriete zaak.

Publieksprijs Cafetaria Top 100 2016-2017 voor Snack- en Broodjeshuis Jongman

Snack- en Broodjeshuis Jongman haalde uiteindelijk 2939 stemmen. De zaak heeft veel vaste gasten en vervult een sociale functie in de buurt, wat er waarschijnlijk voor gezorgd heeft dat er zo veel stemmen zijn binnengehaald.

Veel potentie

De jury van de Cafetaria Top 100 roemt de kwaliteit van het eten, maar ziet nog veel meer potentie in het mooie, ruim opgezette pand. De kansen van social media heeft dit bedrijf in ieder geval heel goed benut.

In de strijd om de Publieksprijs eindigde Cafetaria ’t Stamhuis op plek twee met 1762 stemmen en Snackhouse LOBO in Alkmaar werd derde met 615 stemmen.

Bekijk hier het juryrapport van de Publieksprijswinnaar…

Bekijk hier de complete ranglijst Cafetaria Top 100 2016-2017…

Reageer op dit artikel