nieuws

Ontknoping Cafetaria Top 100 rechtstreeks via Facebook Live

Cafetaria Top 100 12

Snackkoerier zal de ontknoping van de Cafetaria Top 100 2016, maandag 17 oktober, live uitzenden via Facebook. Wie er niet bij is, kan het aftellen naar de nummer 1 rechtstreeks volgen op de Facebookpagina van Snackkoerier.

Ontknoping Cafetaria Top 100 rechtstreeks via Facebook Live
De winnaars van 2015: Alida's

Bijna zeshonderd gasten verwacht Snackkoerier maandag 17 oktober te ontvangen in Studio 21 in Hilversum. Dan wordt de Cafetaria Top 100 bekendgemaakt. Vanaf 19.00 uur zijn genodigden welkom en om 20.00 uur begint de spectaculaire onthulling onder leiding van de presentator van die avond, Erik van Muiswinkel.

Likers krijgen melding

Voor degene die er niet bij kan zijn, biedt Snackkoerier de mogelijkheid alles toch live te beleven. Tussen 21.00 en 21.15 uur zal de top-5 bekendgemaakt worden. Dit wordt rechtstreeks uitgezonden op de Facebook-pagina van Snackkoerier. Deze vind je hier. Als de uitzending begint, zien bezoekers dat vanzelf. Wie de pagina van Snackkoerier ‘Liked’, krijgt een melding zodra de live-uitzending begint.

Bekijk hier het complete programma van de avond.

Reageer op dit artikel