nieuws

De Hollandsche Tuyn hoogste nieuwe binnenkomer in Cafetaria Top 100 2016-2017

Cafetaria Top 100 217

Eetwinkel De Hollandsche Tuyn is dit jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Cafetaria Top 100. Het bedrijf in Bergen op Zoom maakt indruk door uit het niets op de 4e plaats te eindigen.

De Hollandsche Tuyn hoogste nieuwe binnenkomer in Cafetaria Top 100 2016-2017
Het team van Eetwinkel De Hollandsche Tuyn met vlnr Bjorn van Oss, Franka Schnabel en Jeroen van Oss.

Productkwaliteit, gastvrijheid, sfeer, versbeleving en natuurlijk lekker eten en drinken; de broers Jeroen en Bjorn van Oss bieden het allemaal aan onder één dak in een twee verdiepingen tellende monumentale pand in Bergen op Zoom.

Huiskamer

Aan het plafond ‘hangen’ eilanden van steigerhout, er zijn comfortabele banken, stoelen in vintagestijl en sfeervolle verlichting. Aan de wanden prijkt nostalgisch beeldmateriaal. De bestaande eiken tafels zijn gezandstraald. Het bruin van de lambrisering en muren is na een likje verf antracietgrijs geworden. Sfeervolle decoraties maken de gezelligheid en het huiskameridee compleet. Opvallend zijn de lcd-schermen met narrowcasting.

Een ware beleving

De jury roemt de nadruk die wordt gelegd op verse producten. ‘Het eten werd op speelse en professionele wijze uitgeserveerd. Mooie opmaak van de borden. Bij ieder gerecht werd een schaaltje met verse salade gepresenteerd. De beefreepjes met champignons en uien werden mooi opgediend in een rode stoofpan. Daarnaast stond een frietmandje en een klein weckpotje met saus. Opmaak van het geserveerde product was een ware beleving, temperatuur en smaak waren prima.’

Bekijk hier het juryrapport van De Hollandsche Tuyn…

Bekijk hier de complete ranglijst Cafetaria Top 100 2016-2017…

Reageer op dit artikel