nieuws

Angela den Hartog van ’t Pakhuis is de Ster van het Jaar

Cafetaria Top 100 4

Angela den Hartog, teamleider van ’t Pakhuis cafetaria-restaurant-catering in Ede, is uitgeroepen tot Ster van het jaar tijdens de Cafetaria Top 100-event. Haar baas Syl Lammers had haar voorgedragen.

Angela den Hartog van ’t Pakhuis is de Ster van het Jaar

Angela den Hartog werkt sinds 2007 bij ’t Pakhuis in Ede. Als teamleider van het bedrijf is ze verantwoordelijk voor de operationele zaken in het horecagedeelte.

Doorzettingsvermogen

‘Ondanks het feit dat er in onze organisatie meerdere hbo-geschoolden of personeelsleden met een afgeronde horecaopleiding werkzaam zijn, hebben we gekozen voor Angela na het vertrek van een zeer ervaren bedrijfsleider’, aldus Lammers in zijn onderbouwing. ‘Draagkracht in de groep en doorzettingsvermogen waren onze hoofdargumenten, kennis en ervaring kun je vergaren.’

Een voorbeeld

Angela is moeder van een zoon van zes jaar en haar vriend heeft een eigen onderneming. Lammers: ‘Ze managed een team van vijf vaste en tien parttime medewerkers, en schroomt niet haar zoontje mee naar de zaak te nemen als ze even twijfels heeft over de sterkte van de bezetting. Angela wil graag bijleren en gaat mee op bedrijfsbezoeken naar leveranciers. Ze is een voorbeeld voor alle medewerkers in ons bedrijf en voor de hele sector.’

Volgens Lammers is Angela is altijd vrolijk, loyaal en een tikje eigenwijs. ‘Tijdens haar sollicitatie- gesprek zei ze het al: ‘Dit is gewoon mijn zaakje.’ Niet zeuren maar doorgaan, is haar motto.’

Reageer op dit artikel