nieuws

Erik van Muiswinkel presenteert Cafetaria Top 100 2016

Cafetaria Top 100 7

De bekendmaking van de Cafetaria Top 100 ligt dit jaar in handen van cabaretier, tekstschrijver en presentator Erik van Muiswinkel. De lijst met de 100 beste cafetaria’s van Nederland wordt maandag 17 oktober onthuld in Studio 21 in Hilversum.

Erik van Muiswinkel presenteert Cafetaria Top 100 2016

Duizendpoot Erik van Muiswinkel is sinds 1985 achtereenvolgens en/of tegelijkertijd acteur, zanger, cabaretier, tekstschrijver en programmamaker. Landelijke bekendheid haalde hij onder meer met zijn imitaties in onder meer televisieprogramma’s als Kopspijkers en Studio Spaan en nog veel langer geleden in het panel van het eveneens het destijds populaire consumentenprogramma Ook dat nog!.

Onthulling Cafetaria Top 100

Van Muiswinkel zal maandag 17 oktober de presentatie van de Cafetaria Top 100 2016 voor zijn rekening nemen. In Studio 21, op het Media Park in Hilversum, zal dan het decor vormen waar de lijst met de beste cafetaria’s van het land tijdens een feestelijke avond onthuld worden.

Kijk hier voor meer informatie over het programma en het bijwonen van het Cafetaria Top 100 2016-event…

Reageer op dit artikel