nieuws

Cafetaria Top 100: de jury is er uit

Cafetaria Top 100 4

De Cafetaria Top 100 van Snackkoerier nadert de ontknoping. Maandag 17 oktober wordt de prestigieuze lijst onthuld tijdens een spectaculair evenement in de Hilversumse Studio 21. De jury heeft haar laatste bezoeken afgerond en de cafetaria’s zijn intern al in de juiste volgorde gezet.

Cafetaria Top 100: de jury is er uit

Welk bedrijf is de opvolger van Alida’s Smulpaleis uit Roden, het cafetaria van Jan Willems en Alida van Dellen? De hoofdjury heeft de afgelopen week de best scorende cafetaria’s bezocht en is tot een eindoordeel gekomen.

Mystery visits en vakjury

In de eerste ronde kregen alle ingeschreven bedrijven een bezoek van een mystery visitor. Dit onaangekondigde, anonieme bezoek werd uitgebreid gerapporteerd en de beste scorende 135 bedrijven kregen bezoek van de vakjury.

Hoofdjurytour

Het uiteindelijke woord was aan de hoofdjury. In de derde ronde namen zij de lijst nogmaals door op basis van de twee bezoeken en de beste bedrijven op basis van die ranking kregen een bezoek van de hoofdjury. Dat bezoek heeft afgelopen week plaatsgevonden. Met een heuse bustour van ‘s ochtends negen tot ‘s avonds tien, reed de jury het land door, op bezoek bij de top van de lijst.

Prijzenregen

De uiteindelijke Cafetaria Top 100  wordt maandag 17 oktober bekendgemaakt in Studio 21 te Hilversum. Daar worden ook de Publieksprijs (wie weet de meeste stemmen via social media te genereren) en de Ster uitgereikt.

Bekijk hier de ranglijst van afgelopen jaar.

Reageer op dit artikel