nieuws

Tussenstand Cafetaria Top 100 Publieksprijs

Cafetaria Top 100 5

De Cafetaria Top 100 Publieksprijs leeft enorm, gezien het flinke aantal stemmen dat is uitgebracht. Cafetaria’s weten en masse hun achterban te mobiliseren en omdat nog wat meer voor het voetlicht te brengen publiceert Snackkoerier alvast een tussenstand. Stemmen kan echter nog tot 1 september.

Tussenstand Cafetaria Top 100 Publieksprijs

Cafetaria’s die meedoen aan de Cafetaria Top 100 2016 hebben hun achterban massaal gemobiliseerd. Dat blijkt uit de tussenstand van de Cafetaria Top 100 Publieksprijs. Wie weet de meeste stemmers achter zich te krijgen om er zo met de Publieksprijs vandoor te gaan?

Voorlopige rangschikking

Als op 17 oktober de ranglijst van de Cafetaria Top 100 2016 bekendgemaakt wordt, zullen veel ondernemers en medewerkers ook uitkijken naar de bekendmaking van De Publieksprijs. Heeft alle moeite geloond? Heeft iedereen die gezegd gestemd te hebben, ook daadwerkelijk gestemd. Inmiddels is er een tussenstand waarbij het Drentse Snack en Broodjeshuis Jongman aan de leiding gaat, op de hielen gezeten door Cafetaria ’t Stamhuijs. Het is echter een zeer voorlopige stand want stemmen kan nog tot 1 september

Tussenstand Cafetaria Top 100 Publieksprijs

# Naam Locatie Stemmen
1 Snack en broodjeshuis Jongman Assen 607
2 Cafetaria ’t Stamhuijs Schijndel 411
3 Snackhouse LOBO Alkmaar 340
4 Cafetaria ’t Huus 2.0 / Shake-inn Veenendaal 269
5 De Snackbar lunch and dinner Deurne 267
6 Cafetaria de Vluchtheuvel Culemborg 161
7 Restaria Reintje Duizel 160
8 FrieteRia Dronten 154
9 Plaza de Kolk Bakkeveen 145
10 Het Oude Raedthuys Cothen 136
Reageer op dit artikel