nieuws

Hoofdjury Cafetaria Top 100 compleet

Cafetaria Top 100 17

De hoofdjury van de Cafetaria Top 100 2016 is compleet. Twee winnaars, Edwin van Es (2014) en Jan Willems (2015) maken deel uit van die jury.

Hoofdjury Cafetaria Top 100 compleet
Oud-winnaar Edwin van Es: hoofdjury Cafetaria Top 100 2016. (Foto: Henk Riswick)

Van Es is samen met zijn partner Kim eigenaar van cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen. Nog voor de zomer openen zij een tweede zaak, een ijssalon in Breda.

Foodblogger

Eke Bosman is de benjamin van de jury. Bosman is foodblogger en schrijft veel en vaak over zijn voorliefde voor snacks. Bosman is een frequent cafetariabezoeker die weet waarover hij praat.

Jan Willems is samen met partner Alida eigenaar van Alida’s Smulpaleis in Roden. Nadat eerst dit jaar het terras vergroot en verfraaid wordt, gaat het stel daarna aan de slag met nieuwbouw van de bestaande cafetaria op een locatie nabij de huidige plek.

Piet Friet

Wim Cox is een gerenommeerd fastservice-ondernemer en ondermeer eigenaar van cafetaria Piet Friet in Roermond. Cox maakte ook vorig jaar deel uit van de hoofdjury.

Marjon Prummel, hoofdredacteur van Snackkoerier completeert de hoofdjury.

De hoofdjury is verantwoordelijk voor het complete jurytraject van de Cafetaria Top 100. In de finalefase bezoekt de jury persoonlijk de vijf laatst overgebleven zaken voor de titel Beste Cafetaria van Nederland 2016-2017.

De samenstelling van de vakjury wordt binnenkort bekend gemaakt.

Alle info via www.cafetariatop100.nl.

Reageer op dit artikel