nieuws

Jurering Cafetaria Top 100 vereenvoudigd

Cafetaria Top 100

Het mystery jury-traject tijdens de Cafetaria Top 100 2016 wordt eenvoudiger en overzichtelijker van opzet. Dit is besloten door uitgeverij Vakmedianet, uitgever van Snackkoerier, ook organisator van die Top 100.

Jurering Cafetaria Top 100 vereenvoudigd

Aanleiding voor de verandering is een aantal opmerkingen van deelnemende ondernemers na afloop van het evenement. Uit onderzoek bleek dat het mystery jury-traject in de laatste opzet op onderdelen te complex van opzet was.

Dat heeft geleid tot een vernieuwde jurering. In de vernieuwde opzet voor de mystery visits komen louter vragen voor die zonder twijfel door de jury-leden kunnen worden beantwoord met ‘ja’ of ‘nee’.

Meer aanpassingen

Naast vereenvoudiging van het mystery jury-traject heeft de organisatie van de Top 100 ook op andere onderdelen een kwaliteitsimpuls doorgevoerd. De vakjury, dat is de jury die de bedrijven bezoekt die de mystery visit met goed gevolg hebben doorlopen, bestaat onder meer uit bekende ondernemers die hun sporen in de cafetariasector ruimschoots hebben verdiend.

De hoofdjury, eindverantwoordelijk, wordt met twee personen uitgebreid van drie naar vijf.

Inschrijving geopend

Eerder werd bekend dat de jury gaat werken met wild cards. Deze kunnen gaan naar ondernemers die zich door de jaren heen echt hebben bewezen maar er nu ineens minder uitkomen.

In komende nummers van Snackkoerier worden meer bijzonderheden bekendgemaakt. Ook worden de leden van de vak- en hoofdjury binnenkort op deze plek voorgesteld. De inschrijving voor de Cafetaria Top 100 is inmiddels in volle gang.

De bekendmaking van de winnaar van de Cafetaria Top 100 is ook dit jaar in oktober. Locatie en datum worden in de loop van de komende maanden gecommuniceerd.

Cafetariatop100.nl

Reageer op dit artikel