nieuws

Tweede zaak voor nummer drie Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100

Mark en Cindy Verwey, de nummer drie uit de Cafetaria Top 100 van 2015, openen naast hun Eethuys de Lind in Oisterwijk een tweede bedrijf. In november starten de ondernemers met een ijssalon, ook aan De Lind in Oisterwijk.

Tweede zaak voor nummer drie Cafetaria Top 100

Wel in dezelfde straat, maar onze tweede zaak komt midden in het centrum van Oisterwijk. Echt precies aan de andere kant van de straat waar we nu zitten. We gaan er ijs doen, koffie en thee, wafels, gebak. Belangrijkste in het ‘assortiment’ wordt net als bij ons Eethuys de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid.’

‘We starten een ‘gezellige, gastvrije Brabantse ijssalon’ zegt ondernemer Mark Verwey tegen Snackkoerier. Het huurcontract voor het pand is vorige week vrijdag getekend ‘voor een aantal jaren’

Mark en Cindy Verwey zijn maandag 12 oktober in Hilversum gekroond tot nummer drie in de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels