nieuws

’t Oude Raedthuys dolblij met Ad van Geloven Imago Award

Cafetaria Top 100

De Van Geloven Imago Award, voor goed ondernemerschap in de fastfoodservice, ging op 12 oktober naar ’t Oude Raedthuys in het Cothen.

’t Oude Raedthuys dolblij met Ad van Geloven Imago Award

Nick van der Linden en zijn crew toonden zich tijdens de uitreiking in Hilversum oprecht verheugd met de award. De prijs werd uitgereikt tijdens de bekendmaking van de Cafetaria Top 100 in Studio 21.

‘Van der Linden is een creatieve ondernemer, zorgt voor een mooie presentatie van zijn producten, en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om zich te kunnen onderscheiden’, aldus het juryrapport. ‘De ondernemer heeft oog voor detail, de zaak kent de mogelijkheid tot online bestellen, en werkt met een loyaliteitsprogramma richting de klanten. Daarbij is er gratis WiFi. Bij ’t Oude Raedthuys wordt gewerkt met gezond frituurvet en kwalititeit staat zeer hoog in het vaandel. De ondernemer schenkt ieder jaar aan goede doelen (Droomhuis, Warchild, GoToGo) en werkt MVO-bewust.’
‘We zijn er erg bewust mee bezig’, aldus de ondernemer op het podium. ‘Deze prijs is echt een beloning.’

De Van Geloven Award bestaat sinds 2010 en is door de Tilburgse snackfabrikant in het leven geroepen om samen met afnemers het imago van deze branche te verbeteren.

Bij de foto: Nick van der Linden van ’t Oude Raedthuys blij met de IAd van Geloven mago Award.

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2015

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels