nieuws

Susan in tranen na winnen Parel

Cafetaria Top 100

Susan van der Weijden van snackbar Wip-In in Callantsoog huilde maandagavond op het podium dikke vreugdetranen tijdens de bekendmaking van de Cafetaria Top 100. Susan mag zich een jaar lang Parel van het Jaar noemen.

Susan in tranen na winnen Parel

Uit handen van ProFri-voorzitter Hans Hus ontving zij de bijbehorende award tijdens het galafeest rond de bekendmaking van de Cafetaria Top 100 in Studio 21 in Hilversum. Een terechte pluim voor de medewerkster, voor wie volgens de jury niets teveel is.

‘Iedere dag verschijnt ze vrolijk op haar werk en weet ze met haar uitstraling haar collega’s te enthousiasmeren, waardoor tijdens haar dienst altijd alles op rolletjes verloopt.’

De pluim gaat naar die medewerker of medewerkster, die zich op een bijzondere manier verdienstelijk maakt en zo een voorbeeld is voor iedereen die werkzaam is in de frituursector.

De Parel van de Fastservicebranche is een huldeblijk aan de in juni vorig jaar overleden Richard van Dop van De Parel Foodmaster in ’s-Gravenzande. De eerste Parel werd gewonnen door Kimberley de Zeeuw in 2013, omdat zij de ernstig zieke Van den Dop en zijn vrouw veel werk uit handen nam. De Parel is hierna als huldeblijk blijven bestaan.

Bij de foto: Susan kon al snel weer lachen en wordt hier ondervraagd door presentator Robbert Besselaar.

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100

Reageer op dit artikel