nieuws

Snackbar Wip-In in Callantsoog heeft Parel Cafetaria Top 100 2015

Cafetaria Top 100

Susan van der Weijden van snackbar Wip-In in Callantsoog mag zich een jaar lang Parel van het Jaar noemen. Uit handen van ProFri-voorzitter Hans Hus ontving zij de bijbehorende award tijdens het galafeest rond de bekendmaking van de Cafetaria Top 100 in Studio 21 in Hilversum. Een terechte pluim voor Susan.

Snackbar Wip-In in Callantsoog heeft Parel Cafetaria Top 100 2015

Twintig medewerkers van frituurbedrijven zijn dit jaar door hun werkgever of collega’s aangemeld voor de Parel van het Jaar. Hieruit nomineerde een jury vijf medewerkers, waaruit vervolgens de Parel van het Jaar 2015 werd gekozen. De prijs wordt sinds 2013 door de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), in samenwerking met Snackkoerier, jaarlijks uitgereikt. De pluim gaat naar die medewerker of medewerkster die zich op een bijzondere manier verdienstelijk maakt en zo een voorbeeld is voor iedereen die werkzaam is in de frituursector.

Voorbeeld voor de branche

‘Susan is het bewijs dat medewerkers de basis vormen van elk succesvol frituurbedrijf. Ruim tien jaar geleden begon ze als medewerkster bij Wip-In en ze is nu één van de twee fulltime leidinggevenden. Iedere dag verschijnt ze vrolijk op haar werk en weet ze met haar uitstraling haar collega’s te
enthousiasmeren, waardoor tijdens haar dienst altijd alles op rolletjes verloopt. Susan is een dame voor wie gasten naar de zaak komen. Een voorbeeld voor de branche’, aldus de jury.

Richard van Dop

De Parel van de Fastservicebranche is een huldeblijk aan de in juni vorig jaar overleden Richard van Dop van De Parel, Foodmaster in ’s-Gravenzande. De eerste Parel werd gewonnen door Kimberley de Zeeuw in 2013, omdat zij de ernstig zieke Van den Dop en zijn vrouw veel werk uit handen nam. De Parel is hierna als huldeblijk blijven bestaan.

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2015/2016

Reageer op dit artikel