nieuws

Sector klaar voor Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100

Een belangrijk en groot deel van de Nederlandse cafetariasector is komende maandagavond 12 oktober bijeen in Studio 21 in Hilversum. In deze stijf uitverkochte TV-studio wordt dan de uitslag bekend gemaakt van de Cafetaria Top 100 2015 – 2016.

Sector klaar voor Cafetaria Top 100

Dat de spanning stijgt in Nederland Fastfoodland is een understatement. Meermalen daags wordt de redactie van het organiserende vakblad Snackkoerier gebeld door ondernemers die vooraf graag inzage willen in hun eindklassering.
Ondernemers die zich hebben aangemeld om de feestavond bij te wonen kunnen rekenen op een avond die ze niet licht zullen vergeten. Een avond met veel muziek, zang en dans, hapjes, drankjes én de bekendmaking van de Beste Cafetaria Nederland.

Een extra dikke, luxe editie van Snackkoerier wordt aan het einde van avond aan de bezoekers meegegeven en ligt uiterlijk zaterdag 17 oktober bij abonnees in de bus.
Op de avond zelf en de dag erna verschijnen speciale digitale nieuwsbrieven, allemaal in het teken van die Cafetaria Top 100. Alle uitslagen zijn vanaf maandagavond natuurlijk ook direct inzichtelijk via deze site en via Twitter: @Snackkoerier.

Bij de foto: sfeerbeeld van een vorige verkiezing.

Reageer op dit artikel