nieuws

Publieksprijs 2015 voor Alida’s Smulpaleis

Cafetaria Top 100

De publieksprijs leeft echt in de branche. Die conclusie mag je wel trekken, als je terugkijkt op wat zich de afgelopen maanden afspeelde op Facebook. Duizenden cafetaria-fans brachten hun stem uit. Na een ultieme inhaalrace neemt Alida’s Smulpaleis deze trofee mee naar huis.

Publieksprijs 2015 voor Alida’s Smulpaleis

Een kleine tienduizend mensen brachten de afgelopen tijd een stem uit op hun favoriete cafetaria. Daarvan gingen er 1.345 naar de nummer drie in de lijst, een zaak die lang aan kop lag: Broodjeshuis Jongman uit Assen. Welgeteld 1.484 stemmen gingen naar Eeterij Het Stamhuijs in Schijndel. De tweede plek, geweldig gedaan.

En ja, dan blijkt 2015 ook hier het jaar van Alida’s Smulpaleis. Met 1.653 stemmen gaat de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 2015-2016 mee in de kofferbak van Alida en Jan van Alida’s Smulpaleis.

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2015/2016

Reageer op dit artikel