nieuws

Ontknoping Cafetaria Top 100 2015 live via Periscope

Cafetaria Top 100

Voor wie niet bij de uitreiking van de Cafetaria Top 100 aanwezig is op maandag  12 oktober, maar er toch live bij wil zijn: Snackkoerier zal de ontknoping van de top van de ranglijst live uitzenden via Periscope.

Ontknoping Cafetaria Top 100 2015 live via Periscope

De ontknoping van de Cafetaria Top 100 van 2015 zal dit jaar voor het eerst live te volgen zijn. Volg op twitter @Snackkoerier en kijk vervolgens op smartphone, tablet, laptop of pc mee met de ontknoping van de ranglijst. Ten tijde van de uitzending stuurt Periscope een link de wereld in via @Snackkoerier.

Cafetaria Top 100

De bekendmaking van de beste 100 cafetaria’s van Nederland vindt maandagavond 12 oktober plaats, met een ontknoping rond 21.30/21.45 uur. Naast de ranglijst zijn er ook prijzen voor de parel, beste kleine cafetaria, SVO Award en Ad van Geloven Award.

Zodra de top van de ranglijst aan beurt is, zal de uitzending via Periscope, de live-stream app van Twitter, van start gaan. Voor wie er nog niet bekend mee is, bekijk hier een introductie.

Social media

Uiteraard zal er ook door de redacteuren ter plekke verslag gedaan worden via Twitter. Aanwezig tijdens de uitreiking zijn @BluiminckN , @WietekePost en op het podium staat @Schuurcom.

Later vanavond staat ook de gehele ranglijst op deze website, en gaat er een e-mail nieuwsbrief de deur uit. Op dinsdag 13 oktober volgt een tweede nieuwsbrief met een terugblik op de avond, (video) interviews en reacties van winnaars.

Reageer op dit artikel