nieuws

Jury Cafetaria Top 100: ‘Blijf scherp’

Cafetaria Top 100

‘Een mooie lijst met een paar grote verrassingen. Voor de meesten een feest. Voor een klein aantal wellicht een tegenvaller.’ Zo vat jurylid Jos Muller de uitslag samen van de Cafetaria Top 100, zoals die maandagavond 12 oktober werd gepresenteerd in Studio 21 in Hilversum.

Jury Cafetaria Top 100: ‘Blijf scherp’

Een flink aantal bedrijven maakte een spectaculaire sprong omhoog. Een klein aantal daalde fors. ‘Dat betekent niet dat die zaken die er nu minder opstaan ook mindere zaken zijn. Zo’n mysteryvisit is en blijft een momentopname. Er hoeft per ongeluk maar even iets niet in orde te zijn of het weegt mee. Maar ja. Stel je bent klant en komt dan net de cafetaria binnen. Dan overkomt het jou en kom je er niet snel meer terug. Altijd scherp zijn is het devies’, aldus Muller.
De jury kan goed leven met de lijst. ‘Ja hoor. Sta je in de Top 100, waar dan ook, dan heb je een topzaak. Sta je hoog, dan bouw je dat uit. Sta je wat lager, dan ga je je revancheren.

Bij de foto: Jurylid Muller legt het in Hilversum nog éénmaal uit.

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100

Reageer op dit artikel