nieuws

Fluitend naar het werk bij Cafetaria ‘t Kruuspunt

Cafetaria Top 100

‘Het is heel belangrijk dat je mensen blijft houden die in een cafetaria willen werken’, aldus Tiny en Gerrit De Kruyk van Cafetaria ‘t Kruuspunt op Ameland. Zij wonnen maandag de SVO Fastservice Opleidingen Award tijdens de Cafetaria Top 100 in Sudio 21 in Hilversum.

Fluitend naar het werk bij Cafetaria ‘t Kruuspunt

‘We gaan het land in om te kijken wie wat extra’s doet voor zijn medewerkers, zodat de branche behouden blijft’, aldus Jos Muller van opleidingsinstituut SVO. ’t Kruuspunt neemt studenten serieus en biedt hen volop kansen. Met passie bouwen ze een toekomst op voor de jongeren. Het bedrijf straalt een heus familiegevoel uit, zo oordeelde de jury.’

Cafetaria

Voor ‘t Kruuspunt  is het een extra uitdaging om personeel te vinden omdat de cafetaria op een eiland zit. ‘Dan moet je investeren’, aldus Gerrit de Kruyk. En dat gaat de ondernemers goed af. Belangrijkste vinden ze dat hun medewerkers een goed team vormen en dat ze met plezier werken. ‘Dat straal je ook uit naar je klanten. We willen graag dat de medewerkers fluitend naar het werk gaan.’

 

Reageer op dit artikel