nieuws

Eetwinkel Polly in Bemmel Beste Keine Cafetaria 2015

Cafetaria Top 100

De Cafetaria Top 100 kent een aantal ‘aftakkingen’: onderscheidingen in diverse categorieën. Eetwinkel Polly in Bemmel is in deze jaargang de Beste Kleine Cafetaria.

Eetwinkel Polly in Bemmel Beste Keine Cafetaria 2015

De Beste Kleinste Cafetaria heeft maximaal 24 zitplaatsen, of alleen een afhaalbalie of een klein vloeroppervlak. Winnaar Eetwinkel Polly brengt daarnaast maatschappelijk verantwoord ondernemen in praktijk, is een trouwe sponsor van plaatselijke activiteiten en is gastvrij. Polly is actief bezig met milieuaspecten en is op een goede manier actief op social media.

Gemoedelijke cafetaria

‘Gasten voelen zich thuis in deze gemoedelijke cafetaria’, aldus de jury, die Eetwinkel Polly de 25e plek in de Cafetaria Top 100 van 2015 gaf. Niet voor niets werd Polly drie jaar geleden uitgeroepen tot Beste Kleine Cafetaria. Het bedrijf heeft een bewogen jaar achter de rug. Frank Polman, één van de eigenaren, overleed en de zaak wisselde van formule.

Nieuwe start als Eetwinkel Polly

Als Eetwinkel Polly maakten Rob Polman en zijn zoon Jesper een nieuwe start, met een breed assortiment, mooie reclame-uitingen en lokale marketing. Er wordt bewust gekozen voor regionale en ambachtelijke producten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een speerpunt. Dat gebeurt onder andere met milieuvriendelijke verpakkingen.

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2015

Reageer op dit artikel