nieuws

Eethuys De Lind van plaats 51 naar plaats 3

Cafetaria Top 100

Eethuys De Lind, de onderneming van Mark en Cindy Verwey in Oisterwijk, heeft de derde plaats in de Cafetaria Top 100 behaald, zo werd maandag 12 oktober bekendgemaakt tijdens een speciaal event in Studio 21 in Hilversum. Eethuys De Lindt behaalde vorig jaar de 51e plek.

Eethuys De Lind van plaats 51 naar plaats 3

Bij Mark en Cindy wordt niets aan het toeval overgelaten en is alles op orde. De ijsvitrine ligt er uitnodigend bij als de jury in het najaar langskomt. Bij de ingang symboliseert een fiets, beladen met een zak aardappelen, het feit dat de friet hier vers wordt gesneden.

Rolverdeling

De rolverdeling bij Eethuys De Lindt is helder: Cindy regelt het personeel, Mark doet de cijfers. Samen runnen ze de dagelijkse praktijk. Niet alleen, maar met hun personeel, waar de eigenaren trots op zijn en waar ze blind op kunnen en willen vertrouwen.

Kinderspeelruimte

De speciale kinderspeelruimte valt positief op. Gebouwd in een vrachtcontainer, die met de open kant tegen een uitgang van de zaak werd gezet. Je merkt er niets van. Ook aan de ruime personeelsruimte is veel aandacht besteed.

Blij verrast door gastvrijheid

Bij Eethuys De Lind werd de jury blij verrast door de gastvrijheid van de medewerker. ‘Bij binnenkomst loopt de medewerker direct naar de bestelbalie om mij te helpen. Binnen 5 minuten is het eten klaar en wenst de medewerker mij smakelijk eten’, aldus een citaat uit het rapport. De prijskwaliteitverhouding is in orde.

In- en exterieur

Zowel het exterieur als het interieur zijn goed onderhouden. Het exterieur heeft elementen die de stopkracht bevorderen. Er liggen dekentjes en de verwarming buiten staat aan. Het interieur maakt een prima indruk doordat het zeer schoon en opgeruimd is. Ook komt het interieur fris over.

Hygiëne op hoog niveau

De hygiëne is op hoog niveau. Bij binnenkomst is direct te zien dat deze horecagelegenheid goed bijgehouden wordt. De vitrines alsmede de werkplek zien er schoon uit. De medewerker werkt op een hygiënische manier en draagt bedrijfskleding. ‘Nog zo’n jaar en deze zaak stoot definitief door’, zo merkt een jurylid op.

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2015/2016

Reageer op dit artikel