nieuws

Cafetaria Top 100 2015: Kwalitaria Lekkerrr vanuit niets op nummer 2

Cafetaria Top 100

Kwalitaria Lekkerrr uit Amersfoort eindigt dit jaar op plek 2 in de Cafetaria Top 100. Ondernemersechtpaar Edith en Peter de Rijk komen nieuw binnen in de ranglijst, zo bleek maandag 12 oktober tijdens een speciaal event in Studio 21 in Hilversum.

Cafetaria Top 100 2015:  Kwalitaria Lekkerrr vanuit niets op nummer 2

Op de ‘gewone’ dinsdagmiddag waarop de vakjury de zaak bezoekt, is het bij Lekkerrr hartstikke druk. Het keurige personeel, waaronder een dochter en schoonzoon van Peter, neemt voor iedereen de tijd. Achter de schermen lijkt van druk, laat staan van stress, geen enkele sprake. Als dat al zo is, houdt de crew dat voor de buitenwacht keurig verborgen.

Kwalitaria en Delifrance

Al sinds 2008 is deze zaak van dit echtpaar. In 2012 werd er flink verbouwd en vergroot. Een jaar later gingen de ondernemers in zee met franchiseorganisatie FFC en kwam er behalve Kwalitaria ook Delifrance op de deur. Omzettechnisch een prima stap, zo oordeelt de jury.

Apparaat

Zowel het exterieur als het interieur van Lekkerrr ziet er keurig, nieuw en modern uit. Er hangt een warme en gezellige sfeer, niet alleen door de moderne accenten, maar ook door de mooie bloemen. Zowel in het restaurantgedeelte van Delifrance als in het cafetariagedeelte staan speeltoestellen voor kinderen. De jury constateert dat de medewerkers op een hygiënische manier werken.

Modern en nieuw toilet

Wat de jury ook opvalt: het toilet van Lekkerrr, vaak een ondergeschoven kindje, ziet er net als de rest van het interieur modern en nieuw uit. De jury is bondig in haar oordeel: deze zaak doet het als nieuwkomer meer dan perfect.

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2015/2016

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels