nieuws

Beste Kleine Cafetaria: ‘Groots in denken en doen’

Cafetaria Top 100

Luid gejuich steeg maandagavond op achterin de zaal toen Eetwinkel Polly tijdens de Cafetaria Top 100 in Hilversum werd benoemd als Beste Kleine Cafetaria 2015. Het bedrijf telt binnen vijftien zitplaatsen. ‘We zijn klein, maar groots in denken en doen’, aldus mede-eigenaar Rob Polman.

Beste Kleine Cafetaria: ‘Groots in denken en doen’

‘Gasten voelen zich thuis in deze gemoedelijke cafetaria’, aldus de jury, die Eetwinkel Polly tevens de 25e plek in de Cafetaria Top 100 van 2015 gaf. Het bedrijf heeft een bewogen jaar achter de rug. Frank Polman, één van de eigenaren, overleed en de zaak wisselde van formule. ‘Ik draag deze prijs dan ook op aan mijn overleden broer’, vertelt Rob Polman.

Kleine cafetaria

Als Eetwinkel Polly maakte hij en zijn zoon Jesper een nieuwe start, met een breed assortiment, mooie reclame-uitingen en lokale marketing. Er wordt bewust gekozen voor regionale en ambachtelijke producten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een speerpunt. Dat gebeurt onder andere met milieuvriendelijke verpakkingen. ‘Plastic witte frietbakjes komen er bij ons niet in.’ Zijn zoon omschrijft Eetwinkel Polly als een traditionele cafetaria in een super nieuw jasje. ‘Het is er gemoedelijk en we proberen er iedere dag een feestje van te maken.’

Reageer op dit artikel