nieuws

Strijd om publieksprijs Cafetaria Top 100 2015 barst los

Cafetaria Top 100

De stembussen voor de publieksprijs van de Cafetaria Top 100 2015 zijn geopend. Alle ingeschreven bedrijven, ook diegene die niet doorgaan naar de volgende ronde van de Cafetaria Top 100-competitie, komen in aanmerking voor de publieksprijs. Strijdt u mee naar deze publieksprijs? Mobiliseer dan nu uw gasten en roep ze op om te stemmen.

Strijd om publieksprijs Cafetaria Top 100 2015 barst los

Op 12 oktober worden tijdens een feestelijk event de beste 100 fastfoodbedrijven van Nederland van 2015 bekend gemaakt. Dan weet de sector wie de opvolger is van de winnaar van vorig jaar, Bon Appetit in Rijsbergen. Ook de Publieksprijs wordt dit jaar opnieuw uitgereikt. Dat is de onderscheiding voor de cafetaria die via Facebook het grootste aantal fans achter zich weet te krijgen.

De Cafetaria Top 100-Publieksprijs wordt alleen door publieksstemming bepaald. Via www.cafetariatop100.nl kunnen alle ingeschreven bedrijven een promotiekit downloaden waarmee ze aan de slag kunnen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren.

In 2014 won Alida’s Smulpaleis in Roden met 699 stemmen. De Publieksprijs geeft fastfoodondernemers de kans hun eigen campagne op te zetten om stemmen te verzamelen. Alida’s deed dat vorig jaar het best.

Uw gasten kunnen hier stemmen. De stemapplicatie is geopend tot 1 oktober 2015.

 

 

 

Reageer op dit artikel