nieuws

Jongman voorlopig op kop in strijd om Publieksprijs Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100

Snack en Broodjeshuis Jongman in Assen ligt voorlopig op kop in de FaceBook-wedstrijd van de Publieksprijs voor de Cafetaria Top 100 2015.

Jongman voorlopig op kop in strijd om Publieksprijs Cafetaria Top 100

Dat blijkt uit een eerste tussentijdse peiling.
Jongman, nummer 93 van de Cafetaria Top 100 2014, mobiliseerde tot dusver 756 relaties om op deze zaak te stemmen. Ter vergelijking: de winnaar van 2014, Alida’s Smulpaleis in Roden, kreeg in totaal 644 stemmen. Er kan nog worden gestemd tot 1 oktober.


Plek twee

Om de voorlopige tweede plek zijn twee fastservicebedrijven in een felle strijd gewikkeld: Eethuis en snackbar Oscars in Emmen en Cafetaria Eeterij ’t Stamhuijs in Schijndel.
Ruim vijfduizend personen brachten tot nu toe een stem uit. Vanzelfsprekend kan er per persoon maximaal 1 x op dezelfde zaak worden gestemd. De digitale stembus sluit op 1 oktober.
De Publieksprijs geeft fastfoodondernemers de kans hun eigen campagne op te zetten om stemmen te verzamelen en daarmee hun bekendheid en uitstraling te vergroten.

Cafetaria Top 100
De publieksprijs staat volledig los van de verkiezing van de Cafetaria Top 100. Wie de opvolger van Bon Appetit in Rijsbergen wordt, wordt op maandag 12 oktober bekend gemaakt tijdens een gala-avond in Studio 21 in Hilversum. De jury maakt daartoe dezer dagen de Top 100 op. Daarna ontvangt de voorlopige top 5 daarvan nog een laatste bezoek van de vakjury.

Bij de foto: De mensen van Jongman in Assen wisten tot nu toe ruim 750 FaceBook-vrienden te bewegen tot het uitbrengen van hun stem aan Jongman, voor de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 2015.

 

Reageer op dit artikel