nieuws

De Schelp krijgt vernieuwde ijshoek

Cafetaria Top 100

Snacksalon de Schelp – winnaar van de Cafetaria Top 100 2013, krijgt een vernieuwde ijshoek. De frietzaak verkoopt al een aantal jaar Italiaans ijs. Binnenkort kunnen gasten ook genieten van Brizzle’s, ijscoupes en meerdere ijs.

De Schelp krijgt vernieuwde ijshoek

De tonda, oftewel de vitrine, heeft plek voor twaalf verschillende smaken ijs. De ijsvitrine draait rond en is prominenter in de counter komen te staan.


Nieuwe concepten

Het bedrijf heeft geïnvesteerd in een nieuwe ijsmachine. Marcel Norder verklaart dat ze al het ijs zelf

maken. Naast de hardlopers zoals banaan, aardbei en chocolade staat er nu ook Cocos Crunch & Witte chocolade, Nutella, Yoghurt-Honing op de kaart. Niet alleen de ijsmachine is nieuw. Bij De Schelp kunnen gasten sinds kort ook Brizzle’s en ijscoupes krijgen. Brizzle’s zijn ijsbekers met softijs en verschillende toppings. Te vergelijken met de Swirl. De keuze uit smaak en topping ligt volledig bij de gast. Hetzelfde geldt voor de ijscoupes. Van Hollandse koek tot Chocolade Crunch.

Zomer

In de zomer gaat De Schelp met een Piaggio Ape rijden. Dit is een kleine ouderwetse ijswagen. In de wagen is plaats voor zes smaken ijs. Norder verklaart dat op Facebook de locatie van te voren bekend wordt gemaakt. ‘Zo weten gasten altijd waar we staan en waar ze ijs kunnen halen.’

Reageer op dit artikel