nieuws

Weer buddy’s voor goede doel bij top 100-cafetaria

Cafetaria Top 100

Er zijn weer Knuffel Buddy’s. De knuffels die Bianca van Dop van top 100-cafetaria De Parel, Foodmaster in ’s-Gravenzande verkoopt om geld in te zamelen voor onderzoek tegen hersentumoren, waren tijdelijk niet leverbaar.

Weer buddy’s voor goede doel bij top 100-cafetaria

Met de zogeheten Knuffel Buddy’s zamelt Cafetaria Top 100-ondernemer Bianca van Dop van De Parel, Foodmaster in ‘s-Gravenzande geld in voor Stophersentumoren.nl. Een buddy kost €7,95.

Bestellen kan bij haar of via Knuffel-buddy.nl. Op de stand van FHC Formulebeheer ligt volgende week tijdens de Horecava ook een aantal exemplaren.

Cafetaria Top 100 Event

Van Dop vertelde over haar initiatief tijdens het Cafetaria Top 100 Event maandag 27 oktober in Nijkerk (zie ook het interview onder dit bericht).

Knuffel Buddy’s

In november liet ze aan Snackkoerier weten dat de buddy’s voorlopig niet leverbaar waren, maar dat belangstellenden nog wel gewoon een bestelling konden plaatsen.

Vanaf heden zijn ze weer voorradig. Bestellen kan bij Bianca van Dop zelf of via de website Knuffel-buddy.nl.

Horecava

Tijdens de komende Horecava in Amsterdam RAI, van maandag 12 tot en met donderdag 15 januari, is volgens Van Dop ook aantal Knuffel Buddy’s voorradig op de stand van FHC Formulebeheer (10.440), eigenaar van de formule Foodmaster.

Top 100-cafetaria’s

Diverse top 100-cafetaria’s lieten in de weken na het Cafetaria Top 100 Event weten eveneens Knuffel Buddy’s te gaan verkopen.

De Parel, Foodmaster staat in de top 100-ranglijst 2014/2015 op positie 18.

Reageer op dit artikel